Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Cheapest Web Software Support Area Forum Index www.cheapestwebsoftware.com
Play with the Best, be the Best!
Blogs Automater
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Cheapest Web Software
Cheapest Web Software
Kaktusan Cash
Kaktusan Cash
Porn Blog Space
Porn Blog Space
Gallery Scraper
Gallery Scraper

Haven't registered yet? Do it here now!
No php in my html pages

 
Post new topic   Reply to topic    Cheapest Web Software Support Area Forum Index -> Links Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KenM



Joined: 25 Apr 2008
Posts: 4

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 12:51 am    Post subject: No php in my html pages Reply with quote
I know that this has probably been covered before but I didn't see anything that really helped me.

My script seemed to install fine, but when I put the linking code to display in my html pages it won't display.

I have spent about 6 hours trying to figure it out. And I just can't seem to nail the problem down.

Ken
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:24 am    Post subject: Reply with quote
when you are trying to use php code inside .html pages you need to tell your server to parse .html pages as php ones. To do so add the line below to a .htaccess file at the root of the domain:

AddType application/x-httpd-php .html
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
KenM



Joined: 25 Apr 2008
Posts: 4

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 11:50 am    Post subject: Reply with quote
I actually already tried adding that line to the hta file. It didn't seem to help.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Sat Apr 26, 2008 3:59 pm    Post subject: Reply with quote
hm, weird... if you make a tmp.php file and put in it the code does it work?
try that and let me know..

if no luck pm me url and pass to your LO admin so i can see if there is something wrong in your LO install..
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
KenM



Joined: 25 Apr 2008
Posts: 4

PostPosted: Sat Apr 26, 2008 4:18 pm    Post subject: Reply with quote
Well I worked on it a bit more. And here is the latest, the tmp.php thing doesn't work either. But I have two different domains running off one hosting account, the second being something like a subdomain, with the lo script installed there, and lo php code installed on the main page of the main domain and no matter what I do I can't get the php code to work there, but it seems to work fine on the second domain where the script is installed. The script itself seems to work just fine, but I am still a little unsure if the cronjob is working properly.

Ken
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 2:28 pm    Post subject: Reply with quote
well, then probably your server doesn't allow remote php includes. Have you tried with the CURL version of the linking codes? Also it could be internal server dns problem, having the 2nd domain can't resolve properly the one where LO is installed at.

About the cronjob, see if the "Linkchecker Last Executed" in the main summary page changes..
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
KenM



Joined: 25 Apr 2008
Posts: 4

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 11:53 pm    Post subject: Okay seems to working now Reply with quote
I don't understand it, I tried the CURL version and it didn't seem to work, then I tried it again and now it works. Go figure. Maybe I copied it wrong the first time or something.

Thanks for the help.

P.S the script was really easy to install and set up compared to a couple of others I have tried.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 11:18 am    Post subject: Reply with quote
cool, glad you have it working. keep me posted if you have any more problems.
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheapest Web Software Support Area Forum Index -> Links Organizer All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group