Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Cheapest Web Software Support Area Forum Index www.cheapestwebsoftware.com
Play with the Best, be the Best!
Blogs Automater
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Special Offers
Special Offers
Gallery Scraper
Gallery Scraper
Blogs Organizer
Blogs Organizer
Cheapest Adult Scripts
Cheapest Adult Scripts

Haven't registered yet? Do it here now!
Suggestions, Ideas for Links Organizer
Goto page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheapest Web Software Support Area Forum Index -> Links Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Wed Jan 14, 2009 9:31 pm    Post subject: Suggestions, Ideas for Links Organizer Reply with quote
Anyone is more than welcome to post his ideas and new features that would like to have in Links Organizer
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
A.J. Angel



Joined: 01 Aug 2008
Posts: 45

PostPosted: Wed Jan 14, 2009 10:24 pm    Post subject: Reply with quote
The following two things have come to mind:

- update all sites PageRanks on one click
- update all trades PageRanks on one click

That would be heaven if it could be done! Smile
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Wed Jan 14, 2009 10:44 pm    Post subject: Reply with quote
its already done. Just, its me the only one who have it yet Smile
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
howling



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 32

PostPosted: Thu Jan 15, 2009 12:34 am    Post subject: Reply with quote
Here are my requests:

Ability to set the min page rank to a formula, such as 'Match Site PR', or 'Match Site PR -1' so I won't have to manually change this on each site when google updates my PR.

It would also be great to set a time limit for a link trade. For instance to keep the hardlink for a month or X months, then disable it automatically.

Would also like Link Checker report msgs to be more useful. For instance 'Site Returned HTTP Code:302' doesn't tell me which url returned 302, the trade or recip? Would also like to know what url the 302 returned as well. Usually when I get this msg I hand check the url(s) and everything looks fine...

Also someone noted, many legit sites use 301 codes as it serves a useful purpose. Instead of marking these trades to not be included in the link checker, can you include an option in the next release to follow the 301 and check that page for the recip?

The ability to mix link trades with site auto linking, so that they all appear in the trades order specified, or at the very least, the order specified applies to both link trades and site auto linking. As it is now, I can request trades output order as alphabetical, but the site auto linking is listed after all link trades, and not in alphabetical order.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Thu Jan 15, 2009 12:37 am    Post subject: Reply with quote
all your requests are in my todo list for the upcoming new version Smile
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
ddaaa



Joined: 09 Jan 2009
Posts: 19

PostPosted: Fri Jan 16, 2009 5:26 pm    Post subject: Reply with quote
Hi, i'd like to see the following...
The ability to sort the trade list by recip URL. Ability to make this the primary field instead of the Trade URL field.
I want to see which sites are linking to me and their PR; not the sites I am linking to and their PR which is the case right now - That is not important information. The backlinks is what is important.
Right now if you fill out, for example, an ABCD trade, you see the site I link to and its PR in the trades list, and not any info of the backlink.


Let me give a small example of what I mean. ABCD trades go like this:
my A -> their B, their C -> my D
Now the reason why I do this ABCD trade is because I want a backlink to 'my D'. But what happens when I fill this out in LO, it records the trade under 'my A'. Because it treats the link 'their B', which I have to place on my A, as the 'primary' key. But the backlink, 'their C', is in fact the primary key and the sole reason I do this trade.
I want this ABCD trade to be recorded under 'my D' because that's where their backlink 'their C' points to.


I hope this eplanation is clear, please read it carefully and you'll see what I mean. The backlinks is what counts, not the trade I have to link to. Hope you'll take this suggestion into consideration!
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Sat Jan 17, 2009 7:23 pm    Post subject: Reply with quote
yeah, i am totally rewriting the PR thing. I realized it needs to be changed so the PR at the recip site to be monitored.

About the ABCD i will what i can do Smile
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
howling



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 32

PostPosted: Mon Jan 19, 2009 4:43 am    Post subject: Reply with quote
One more: separate php code for listing trade links and another for site auto-linking, so we can put them in different sections on the page.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
bbobchef



Joined: 23 Jul 2008
Posts: 3

PostPosted: Thu Jan 22, 2009 1:38 pm    Post subject: Reply with quote
Being able to add a site trade more than once so that you can use different anchor text and title depending on what site your showing the trade on..

i.e

yoursite.com title="Website design" on my site 1

yoursite.com title="Quality website service" on my site 2

kind of how me can set more than one anchor text on our site profile but so we can do this for our trades..

hope that makes sence
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
howling



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 32

PostPosted: Thu Jan 22, 2009 5:54 pm    Post subject: Reply with quote
It would also great if site auto-linking had the option to include all sites in category: [list of categories]
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
matyko



Joined: 26 Jan 2009
Posts: 1

PostPosted: Mon Jan 26, 2009 5:12 pm    Post subject: Reply with quote
Hi,

Maybe its too complicated but I would love an automatic system to do ABC or ABCD linking between all my sites.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Mon Jan 26, 2009 6:38 pm    Post subject: Reply with quote
automatic isn't possible, sorry..
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
A.J. Angel



Joined: 01 Aug 2008
Posts: 45

PostPosted: Tue Jan 27, 2009 6:51 am    Post subject: Reply with quote
It would be nice if we could choose the trades output order for all sites at once, maybe from the main settings page.

If we want to choose a different type of trades output order, then in that case, it should be edited at the site's settings.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
A.J. Angel



Joined: 01 Aug 2008
Posts: 45

PostPosted: Wed Jan 28, 2009 1:04 am    Post subject: Reply with quote
I have another suggestion regarding link trades imports.

Right now, we are limited to importing multiple links per site selected in the scrollbox.

What would be nice is to be able to import multiple links for multiple sites.

Maybe it could be done by adding the category and site datas to the import. Import text could look like the following:

Quote:
Webmaster Name,Webmaster Email,Trade URL,Trade Recip URL,Trade Anchor,Trade Title,Trade Description,Category,Site
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
howling



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 32

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 10:11 pm    Post subject: Reply with quote
Also, being able to optionally email those who request links with either an Accept or Reject message.

Any tentative release date?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 2:57 pm    Post subject: Reply with quote
yep the accept/reject will be available.

about release date don't know exactly. i am somewhere in the middle of the work, will need some testing period.. If all goes smooth i think by the middle of february should be out
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
howling



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 32

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 5:39 pm    Post subject: Reply with quote
Two weeks is good news.
How about an optional screenshot thumb we can have appear next to each site on the signup form?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 6:27 pm    Post subject: Reply with quote
yeah, i can add that Smile
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Author Message
pse



Joined: 21 Dec 2008
Posts: 3

PostPosted: Mon Feb 02, 2009 6:59 am    Post subject: Close main form option Reply with quote
Hi,
Is it possible to have an option to close the main trade form which lists all the trades? This is for people that just want to use the individual trade forms for each site. The reasoning is if I don't want to show all my sites listed on one form. People familiar with the software can usually just type in the URL to the main form to see all trades, so it would be a good idea to have an option to disable the main form.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Atanasis
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 4284
Location: The Net

PostPosted: Mon Feb 02, 2009 8:37 pm    Post subject: Re: Close main form option Reply with quote
pse wrote:
Hi,
Is it possible to have an option to close the main trade form which lists all the trades? This is for people that just want to use the individual trade forms for each site. The reasoning is if I don't want to show all my sites listed on one form. People familiar with the software can usually just type in the URL to the main form to see all trades, so it would be a good idea to have an option to disable the main form.

Thanks.


hi there, please don't post support questions in this thread, as this is for future ideas of the software

On your question, yes you can close the combined signup form in "Settings->Configure" find the Public Signup Form Settings and choose "Closed For Submissions" in the dropdown..
_________________
Thanks,
Kaktusan

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheapest Web Software Support Area Forum Index -> Links Organizer All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group